Odprema naročil še isti dan 01 36 63 286
SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Nasveti

Ponjava za avto

Zaščitna ponjava za avto ali prikolico izvrstno zavaruje lastnino


 
Če nimate garaže ali nadstreška, še ni rečeno, da ne morete ustrezno zavarovati svojega avta pred poškodbami, zmrzaljo, pripeko, dežjem in rjo. To zadrego se da v hipu rešiti – s ponjavo za avto, ki se preprosto namesti in sname. Zaščitna ponjava je zelo vsestranska in pride prav ne le kot pokrivalo, ampak v vseh primerih, ko želite pred zunanjimi in vremenskimi vplivi zaščititi nezavarovano lastnino na prostem.


Posebej pripravna je cerada za prikolico, ki bo zagotovila, da ta ostane vedno suha in se ne uničuje ter propada. Imate pred hišo kup drv, pa ne veste, kam in kako jih shraniti, da ne propadejo v snegu in dežju? Tudi tu je nepremočljiva ponjava pravi odgovor. Bodite ustvarjalni in z našo zaščitno ponjavo prekrijte še druge predmete doma, v kampu ali drugod in tako z ugodno in hitro rešitvijo prihranite denar in ohranite svojo lastnino. 


ponjava za avto

Ponjava za avto – vozilu podaljša življenjsko dobo in ohrani vrednostAvtomobilske šipe, lak in barva so na prostem nenehno izpostavljeni številnim nevšečnostim, ki jih lahko bolj ali manj načnejo in poškodujejo. Močen veter nosi s sabo različne večje ali manjše predmete – vejice, smeti, cvetni prah, površino avta lahko ogroža tudi drevesna smola, toča, umazanija, sneg, led, sonce. In pri tem je trenutna vrednost avta močno odvisna prav od ohranjenosti površine barve in laka. Zaščita je zato z ekonomskega in estetskega vidika nujna – garaža za avto, in če je ni, njen približek – ponjava za avto. Potegnete jo čez vozilo, pritrdite in vaš konjiček je varen ne le pred zimskimi in poletnimi vremenskimi pojavi, ampak tudi pred nezaželenimi posegi v avto, saj je vlom v vozilo, ki je prekrito, precej otežen.


Je izvrstna zaščita tudi pred živalmi, ki bi lahko povzročile škodo: miši, kune ali mačke. Te lahko drugače najdejo pot pod havbo ali pa povzročijo škodo s hojo po avtu. Po ponjavi za avto pa boste radi posegli tudi tisti, ki imate nadstreške, saj avto pod njimi ni popolnoma obvarovan in vam bo prišla prav stranska zaščita pred dežjem, v sončni pripeki pa se ne bo tako močno pregrel.

S cerado za prikolico do hitrega delovnega rezultataTovorne prikolice, nezaščitene nekje na prostem, so izpostavljene grobim zunanjim vplivom in bodo hitro začele kazati znake propadanja. Če želite z njimi voziti tudi kaj vrednega in občutljivega, bo treba prikolico vsakič prej očistiti, kar je precej zamudno. Cerada za prikolico, ustrezno pritrjena na obod, bo ohranila dno čisto in nedotaknjeno in vam bo s tem prihranila veliko truda, težav in časa. Poleg tega lahko na njej, če je prekrita, pustite natovorjen tovor, ki bo popolnoma zavarovan pred dežjem in drugimi vplivi, dokler se ne boste odločili, da ga raztovorite. 
cerada za prikolico

Drva, peskovnik, nadstrešek – zaščitna ponjava je odličnaNaj vam predstavimo še nekaj primerov, pri katerih so naše zaščitne ponjave nepogrešljive. Ker se ne trgajo, bodo te cerade zdržale tudi na tako zahtevnih mestih, kot so skladovnice drv, drva pa bodo na suhem dočakala, da jih uporabite. Peskovnik za veselo otroško igro je treba nujno zaščititi – ne le pred dežjem, ampak tudi iz higienskih razlogov, in tu brez zaščitne ponjave res ne gre.


Naše nepremočljive ponjave so izvrstne kot nadstreški – lahko doma, kje v naravi ali v kampu. In čez zimo bodo dobrodošle tudi za kamp prikolice ali avtodome. Idej za uporabo teh res praktičnih zaščitnih ponjav za avtomobile in drugo lastnino skoraj ni konca – uporabite jih po svoje, še za kak drug namen.

Naše ponjave za prikolico in avto so trpežne in nepremočljivePo predstavitvi številnih možnosti za uporabo naših zaščitnih ponjav naj vam zdaj predstavimo še vse prednosti in lastnosti cerad iz naše ponudbe. Ker je njihova namembnost tako raznolika, imate možnost izbire med tistimi za avto oziroma ceradami za prikolico različnih debelin, velikosti in stopenj trpežnosti. Naša najbolj trpežna ponjava za prikolico, avto ali drug namen je zaščitna ponjava Geotex, ki se zlepa ne more strgati, zato jo izberite za res najzahtevnejšo uporabo. Ena stran je srebrna, da odbija sončne žarke, druga je zelena, gostota tkanja je 180 g/m2. Priporočamo, da z njo prekrijete nadstreške, kamp prikolice ali strehe. Je UV-obstojna in nepremočljiva.


Nekoliko tanjša, z gostoto tkanja 100 g/m2, in s podobnimi lastnostmi je naša zelena ponjava za avto, prikolico in ostalo. Posebna povoščena zaščitna ponjava Premium pa je posebej namenjena surovim zunanjim razmeram in zdrži nihanja temperature od -30 do +70 stopinj Celzija, zato bo idealna za stalno in zahtevno uporabo na prostem – na primer za pokrivanje drv. V ponudbi imamo tudi posebno zaščitno ponjavo za peskovnike. Naše cerade za prikolice za avto in ostale namene imajo v ojačanem robu obročke iz aluminija, da jih boste ustrezno pritrdili z našim setom za pritrjevanje, ki ga lahko naročite posebej.
zaščitna ponjava