Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €.Odprema naročil še isti dan01 36 63 286
Količina:

0


Znesek:

0,00

Weitech Odganjalec psov in mačk Protect,do 200m2

napajanje baterije

Weitech Odganjalec psov in mačk Protect,do 200m2
 • Weitech Odganjalec psov in mačk Protect,do 200m2
Odganjalec psov in mačk odganja pse, mačke, kune in lisice iz vašega dvorišča ali vrta. Pse in mačke zmotijo nadzvočni valovi in zato zapustijo območje.
 • Cena:

  54,40 €

 • Šifra:

  WK0052

 • Enota:

  kos

 • Blagovna znamka:

  Weitech

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Delovanje:
Zaznavalo (senzor) gibanja se samodejno aktivira ob zaznanem premikanju, pri tem pa naprava oddaja določeno vrsto zvočnega signala – frekvenca je odvisna od izbire nastavitev. Neodvisne laboratorijske preiskave so pokazale, da je Garden Protector zelo učinkovito sredstvo za preganjanje živalskih vsiljivcev.
Tehnični podatki:
 • ščiti površino do 200 m2
 • naprava za delovanje potrebuje štiri kakovostne alkalne baterije velikosti D oziroma adapter moči (WKT052)
 • ponuja 7 nastavljivih frekvenc
 • odporna na vodo, sneg in nizke temperature
 • zazna gibanje do kota 90° na razdalji do 16 m
 • ob zaznanem gibanju zasveti LED lučka
 • nosilec za pritrjevanje je priložen
Navodilo za uporabo:
Če ste se odločili za baterije, odstranite pokrov na zadnji strani, tako da ga potisnete navzdol. Ustrezno namestite štiri baterije, kot je prikazano. Pri zapiranju pokrova sledite puščicam in ga potisnite do konca navzgor. Življenjska doba baterij je odvisna od števila aktiviranj. Kakovostne baterije se lahko aktivirajo približno 5000-krat, preden jih je treba zamenjati.
Če želite uporabljati adapter moči, ga vtaknite v vtičnico na stranskem delu naprave, pri tem pa bodite pozorni, da v napravi ni baterij.
Izbira pravilne nastavitve frekvence:
Izberite želeno frekvenco in žival, ki bi jo radi pregnali, glede na nastavitve na hrbtni strani naprave. Na sprednji strani premaknite številčnico v želeni položaj. Infrardeči detektor se samodejno odzove na gibanje in približno sedem sekund oddaja nadzvočne valove, nato pa se za pet sekund vrne v neaktivno stanje. Če se gibanje znova pojavi, se cikel samodejno ponovi. Izberite eno od sedmih možnosti, namestite baterije ali priključite adapter moči, šele nato pa lahko začnete uporabljati napravo.
Starejše živali lahko tako kot starejši ljudje slabše slišijo. Če opazite, da se žival ma napravo ne odziva, predlagamo, da znižate frekvenco, tako da kazalec na številčnici pomaknete za številko (ali več) navzgor.
Opomba: večja kot je številka, nižja je frekvenca. Frekvence pri višjih nastavitvah (6 + 7) lahko deloma slišijo tudi ljudje z odličnim sluhom. Ne približujte naprave ušesu in jo hranite zunaj dosega otrok.
LED Flash
Odganjalec je opremljen s svetlečo diodo (LED Flash). Če je vključena („ON“), se bo med 7-sekundnim zvočnim oddajanjem aktivirala 5-krat.
Opomba: pri delovanju na baterije uporaba LED Flasha skrajša življenjsko dobo baterije za približno 40 odstotkov.
Namestitev
Naprava mora biti postavljena od 30 do 60 cm nad tlemi, odvisno od živali, ki jo nameravate pregnati. Ob nakupu sta za lažjo namestitev priloženi dve podpori. Da bi omogočili neovirano zaznavanje gibanja in oddajanje zvoka, se prepričajte, da med napravo in varovanim območjem ni ovir. Če je to območje zelo veliko ali gosto posejano z vegetacijo, boste morda potrebovali več naprav.
Bodite obziren sosed:
Odganjalec reši probleme s potepuškimi in vsiljivimi živalmi – psi, mačkami, kunami, lisicami, zajci itd. Napravo poskušajte usmeriti stran od sosedove posesti ali javne poti. Namenjena je uporabi na lastnikovi posesti.
Nižje frekvence (višje nastavitve) lahko nekateri ljudje slišijo. Če so te frekvence moteče, jih zvišajte, tako da kazalec za številko (ali več) znižate.
Garancija: 2 leti od dneva nakupa