Ograje, ograje, ograje... - Nasveti - Zeleni bazar - vrtickarji.si

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Brezplačna dostava za naročila nad 30 €. Odprema naročil še isti dan 01 36 63 286
Količina:

0


Znesek:

0,00

Nasveti

Ograje, ograje, ograje...

Na www.vrtickarji.si smo pripravili širok nabor ograj za različne okuse in potrebe, razdelili pa smo jih v dve skupini - vsepovsod uporabne balkonske ograje in za povečanje zasebnosti vrtne ograje.  Ograje, predvsem balkonske ograje, morajo izpolnjevati vsaj nekaj osnovnih pogojev, da bi lahko trdili, da so kakovostne in se jih splača kupiti, seveda pa je odvisno, kaj je osnovni namen ograje, ki jo nameravate kupiti.

Če potrebujete ograjo, ki vas bo ščitila predvsem pred pogledi in vetrom, so za vrtove najboljša izbira lesene vrtne ograje. Nameščanje predpripravljenih ograj je enostavno, seveda pa potrebujete stebričke, na katere boste ograjo nameščali – običajna ograja ali balkonska ograja se odlično obnesejo!

Če je vaš dom bolj razgiban in želite tudi na balkonu ali terasi ohraniti nekaj barvitosti, je odlična izbira gosto tkana polietilenska ograja v sivi ali rumeni barvi, ki je vremensko in UV odporna, odlično pa se obnese tudi v kampih in počitniških naseljih, saj tam običajno potrebujemo tako zaščito pred pogledi kot tudi zaščito pred vetrom. Robovi so okrepljeni, luknjice so obrobljene z aluminijem, tako da se ograja zlahka ne strga, pritrjevanje z vrvico pa je res mačji kašelj.

Izpostavili pa bi tudi zanimive ograje za uporabo na vrtovih ali terasah, ki se pogosto znajdejo tam, kjer lastniki želijo nekaj miru pred pogledi z ulice – raznobarvne pvc ograje, ki izgledajo naravno in sodobno!

Prav za vsak vrt, vsak balkon ali teraso se najde ograja, ki vas bo božala tudi s prijetnim pogledom, seveda pa vas bodo prav vse ščitile pred radovednimi sosedi in vetrom. No, zato pa imamo Slovenci ograje tudi radi!