Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Blog

 • 1. marec 2017 | Dela v vrtuVrtna opravila v marcu

  Zima se počasi umika in vrtičkarji se lahko veselimo opravil, ki jih prinaša prehod v pomlad. V mesecu marcu pohitite in opravite še nekaj dela, dokler so drevesa v stanju mirovanja, hkrati pa vrt pripravite na prihajajočo otoplitev.
  Sobni rastlinjakNadaljuj z branjem →
 • 22. februar 2017 | ŽuželkeHoteli za žuželke

  Hotel za žuželke nudi zavetje in gnezdilnico veliko žuželkam. Različno velike odprtine v masivnem lesu jim nudijo zavetje, zato insekti vanje ležejo svoj zarod. Tudi trsje je primerno mesto kamor se čebele in najezdnik radi naselijo, strigalice pa bodo našle dnevno zavetje med olesenelimi stebelci. Zapredenih odprtin ne odpirajte, hotel pa na stalnem mestu pustite tudi čez zimo. Zgodaj spomladi bodo žuželke same očistile gnezda.
  hotel za žuželkeNadaljuj z branjem →
 • 24. november 2016 | Sam svoj mojsterKako izdelati adventni venček?

  Prihaja čas Božiča in prazničnih dekoracij, med njimi je skoraj gotovo tudi adventni venček. Obstaja veliko različic, najlepše pa je, če si adventni venček izdelate kar sami. Prednosti je veliko: zagotovo bo bolj unikaten in oseben od kupljenega, predstavlja odličen projekt za vso družino, sprošča in povečuje ustvarjalnost, končni izdelek pa lahko služi tudi kot čudovito darilo.
  Adventni venčekNadaljuj z branjem →
Starejše objave