Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €.Odprema naročil še isti dan01 36 63 286
Količina:

0


Znesek:

0,00

Nasveti

Zaščitna ponjava reši marsikatero težavo

Glede na namen je mogoče kupiti ponjave in cerade različnih velikosti, kakovosti (gostota tkanja) in barv. Vse ponjave imajo ojačan rob in vdelane kovinske obročke za lažje pritrjevanje:

 - standardna ponjava: je najpogostejše uporabljena, gostota tkanja je 100g/m², barva je zelena.
 - močne ponjave: gostota tkanja je 180g/m², posebna Geotex ponjava je narejena iz močne, trakaste tkanine, na vsaki strani druge barve. Srebrna stran odbija sončne žarke, zelena pa jih absorbira.
ponjava
 - ponjave za drva: z 210g/m², ki so UV obstojne, narejene iz okolju prijaznega materiala in zelo odporne na trganje, ter ponjave, ki delujejo kot 
 - ponjave za peskovnik: Te so primerne za večje obremenitve in prilagojene za pogosto odpiranje in zapiranje peskovnika.  
 - ponjava za kaminje ravno pravšnje velikosti, da bo prekrila in zavarovala vrtni kamin pred snegom in vetrom. 

ponjava za zunanji kamin

Ob širokem naboru izdelkov znotraj kategorije zaščitnih ponjav skoraj ne obstaja vrtičkar, ki ne bi bil hvaležen za njihov obstoj, saj zanesljivo služijo številnim namenom. Tudi ljudje se bolje počutimo v zavetju strehe naših domov, zakaj torej ne bi s ponjavo poskrbeli za zaščito našega vrta in okolice?