Koronavirus - Nasveti - Zeleni bazar - vrtickarji.si

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Brezplačna dostava za naročila nad 30 €. Odprema naročil še isti dan 01 36 63 286
Količina:

0


Znesek:

0,00

Nasveti

Koronavirus

  • DRAGI PRIJATELJI
Trenutno se svet sooča z nepredvidljivimi razmerami – upamo, da se vi in vaši bližnji v teh okoliščinah dobro znajdete. V spletni trgovini Vrtickarji.si bomo naredili vse, da vam bomo dostavili naročene izdelke, s tem da bomo upoštevali ukrepe za varno pripravo, prevoz in dostavo blaga. 
  • DOSTAVA  IN PLAČEVANJE POŠILJK V ČASU KORONAVIRUSA 
Pri Vrtičkarjih lahko varno nadaljujete z nakupovanjem. Trgovina bo odprta 24/7, naročila bodo dnevno odpremljena na vaš naslov. Po dosedanjih raziskavah se virus s paketi ne prenaša. Ker pa nas je Pošta Slovenije pozvala k zaščiti njihovih kurirjev na terenu, vas prosimo, da naročeno plačate preko sistema PayPal ali predračuna. Mi pa se bomo potrudili, da vam čim prej omogočimo tudi plačevanje s kreditno kartico
  • OB ZAKLJUČKU NAKUPA 
Da bi vas zaščitili, vas prosimo, da ob zaključku nakupa  dodate navodilo, kje naj vam kurir dostavljalec lahko pusti paket brez osebnega stika. 
  • NAJPREJ ZDRAVJE 
S sodelavci smo že prej skrbeli za čistočo v skladišču in na pripravljalnih površinah. Sedaj nekateri delamo od doma, skladiščnik pa je za varno delo opremljen z zaščitno masko, rokavicami in gelom za razkuževanje rok. Paketov kurirjem ne predajamo osebno, temveč imamo dogovorjeno varno mesto za prevzem.